Využití

Už se nemusíte bát nechat váš mobil bez dozoru

CAMELOT není jen aplikace na bezpečné ukládání dat. Umí spoustu dalších šikovných věcí. Všechny jsou navrženy tak, aby vám usnadnily život a udělaly ho ještě bezpečnější.

Využití

Už se nemusíte bát nechat

váš mobil bez dozoru

CAMELOT není jen aplikace na bezpečné ukládání dat. Umí spoustu dalších šikovných věcí. Všechny jsou navrženy tak, aby vám usnadnily život a udělaly ho ještě bezpečnější.

Skrytý chat

Vytvořte si společnou zabezpečenou komunikaci s dalším uživatelem CAMELOTU a on-line si vyměňujte vzkazy nebo obrázky. Komunikaci můžete mít ve veřejné zóně nebo přístupnou v privátní zóně po zadání passcodu, takže ji nikdo další neuvidí.

Zabezpečená komunikace nebude na vašem mobilu ukazovat notifikace, tudíž ani vyvolávat pozornost nebo případné nepříjemné otázky.

Zprávy v chatu umí po nějaké době mizet, pokud si to přejete. Sebezničující mechanismus jako ze špionážních filmů.

 

HiddenChats

Password/PIN manager

Ukládejte si svá hesla, PIN a PUK kódy, informace o platebních či věrnostních kartách.

PassManager

Generátor silných hesel

Poradíme, jak vytvořit silné heslo. Anebo ho rovnou navrhneme za vás.

PasswordGenerator_andRandom

ID a jiné karty

Uložte si informace o osobních dokladech – občanka, pas a další. Umíme hlídat i jejich expiraci, takže propadnutý řidičák už je minulostí.

Personal ID_500px

Picture Vault

Co nemá být uloženo ve volně přístupné galerii obrázků v mobilu, to si bezpečně uložte sem. Nebo si to vyfoťte přímo z aplikace. A hned si obrázky můžete také přehledně roztřídit pro snazší orientaci.

PictureVault_500px

QR WiFi

Heslo k vaší domácí wi-fi sítě je většinou složitý kompilát malých a velkých písmen a občas nějaká číslice? Máte dvě možnosti – buď si ho změnit (ale bude pak bezpečné?) nebo si ho uložit do Camelotu a bude se Vám zobrazovat ve formě QR kódu. Když pak přijde návštěva a bude se chtít připojit, jen si si ho fotoaparátem v mobilu načtou a je hotovo (tedy, oni jsou také online).

Stejného pomocníka můžete získat, pokud máte firemní wifinu (kavárnu, restauraci, apod.), ale občas se na ni potřebují připojit vaši hosté. Aby nedošlo k jejímu zneužití, heslo v souboru s QR kódem snadno změníte a pak ji pouze pošlete asistentce nebo obsluze, která ji ukáže hostům. Psaní lístečků s wi-fi heslem je zkrátka konec.

Osobní deníček

Chcete si poznamenat něco opravdu osobního? První rande nebo místo, kde máte zakopanou… truhlu s pokladem? Svěřte své myšlenky bez obav deníčku. Budou tam v naprostém bezpečí pouze pro vás, a vzpomínky můžete sdílet třeba jen se svým partnerem.

Camelot Treasury

Citáty a hesla

Kdyby snad na party nastalo trapné ticho, stačí sáhnout do své zásobárny vtipů a dát nějaký k dobru. Pobavit ostatní nikdy nebylo jednodušší. Nebo ty nejlepší vtipy okamžitě sdílet se svými přáteli. A když se vás někdo zeptá, proč máte v mobilu aplikaci CAMELOT, určitě nebudete lhát, když řeknete, že kvůli uloženým vtipům.

Camelot Differences

Čtenářský deník

Až si budete chtít poznamenat pasáž ze své oblíbené knihy nebo si udělat poznámky k té, kterou byste chtěli číst, stačí si vše uložit do CAMELOTU. Přiřaďte datum, abyste si lépe vzpomněli, nebo si uložte vyfocený obal.

Camelot Reading diary

Poznámky

Není snadné nosit všechno v hlavě. Tak si to poznamenejte. Když jdete nakupovat něco neobvyklého (kdo si má pořád pamatovat, jaká velikost baterií patří do kterého ovládání nebo jaké náplně potřebujete do své domácí tiskárny), ukážete prodavači jen uloženou fotografii. Nebo ke svým zápiskům přidejte GPS souřadnice, abyste se příště neztratili. A vše můžete přehledně třídit do svých Souborů.

Camelot notes How to question

Lékařské záznamy

Otázka zdravotního stravu je jedna z těch nejintimnějších. A ne každý o tom vašem musí vědět. V CAMELOTU můžete bezpečně schovat třeba měsíční kalendář pro ženy nebo podklady pro komunikaci s lékařem.

Notifikace

Když poskytujete pravidelné služby, chcete mít přehled o tom, kdy se znovu ozvat svým zákazníkům (třeba při revizích kotlů jednou ročně). Až příště budete u zákazníka, pouze mu z Camelotu pošlete svou vizitku a rovnou mu v ní nastavíte, aby se mu revize za rok připomněla s možností okamžitého volání kliknutím na ikonku ve vizitce. Protože musí podnikatelé nosit v hlavě spoustu věcí, tuhle mohou přenechat naší aplikaci.

Funguje to i opačně – ve svém Camelotu si nastavíte pravidelná upozornění, která budou propojená s vizitkou na konkrétního poskytovatele služeb (například kominíka při čištění komínů). Není nic jednoduššího, než mu pak přímo zavolat a domluvit se. A teď si uvědomte, kolik takových pravidelných služeb ročně potřebujete – emise a technická u auta, kontrola u zubaře, o veterináři a očkování ani nemluvě… Přenechte to Camelotu, bude to vše hlídat za vás.

Camelot Car Detail

Zboží

Předávat vytištěné záruční listy nebo návody k produktům už je tolik oldschool. Stačí si je v PDF stáhnout k sobě a pak je každému zákazníkovi poslat v souboru Nejen, že se ušetří nějaké ty stromy, ale ještě u toho bude mít kontakty na mě, můj obchod, webovky nebo link na stránky s produktem.

Kdyby vám náhodou přestal fungovat ten mixér, který jste si před rokem koupili, je úplně snadné se podívat do svého Camelotu a najít si tam jeho záruční list. Zvlášť, když u něho bude kontakt na výrobce, který by případnou reklamaci řešil. Zapomeňte na schovávání záručních listů, když můžete mít všechno elektronicky.

Camelot WaterHeating